Cyber Security

Bescherm uw website en applicaties tegen alle bedreigingen van SPAM tot SQL injection en DDoS aanvallen. Syscon zorgt ervoor dat klanten, medewerkers en geïnteresseerden zo optimaal en veilig mogelijk van uw website en (web)applicaties gebruik kunnen maken. Syscon analyseert uw omgeving en zorgt voor de juiste beveiliging.

Dit doen wij door:
• web application firewalling /web applicatie firewalling (WAF)
• intrusion detection / detectie van indringers
• DDoS attack prevention / DDoS aanval preventie
• bewuste medewerkers

DDoS aanval preventie

DDoS aanvallers kijken hoe sites reageren op een ingezette aanval. Zodra een website weer beschikbaar is, kan een andere methode worden gehanteerd om deze opnieuw plat te leggen. Dit vraagt om flexibiliteit in het pareren van een DDoS aanval.

Syscon analyseert en bepaalt samen met de afnemer een risicoprofiel. Welke applicaties lopen het meeste risico en hoe kan een aanval het beste worden gepareerd? Vervolgens wordt voor adequate bescherming gezorgd.

Bewuste medewerkers

De veiligheid van uw website valt of staat met de zwakste schakel. Vaak is dat de mens. U kunt uw website en infrastructuur nog zo goed hebben beveiligd, als medewerkers onzorgvuldig met passwords, phishing mails en dergelijke omgaan, kan er ongemerkt een ernstig beveiligingsrisico ontstaan. Derhalve bieden wij klanten de mogelijkheid tot het volgen van de workshop “bewust veilig”.

Uiteraard worden deze veiligheidsmaatregelen regelmatig getoetst aan de wet- en regelgeving en aan diverse certificeringseisen. Zodanig dat uw website en (web)applicaties veilig en betrouwbaar kunnen worden gebruikt.