Big Data

Het is voor bedrijven en instellingen belangrijker dan ooit tevoren om informatie te halen uit de enorme hoeveelheid beschikbare, ongestructureerde data. Big Data biedt ongekende mogelijkheden voor het behalen van concurrentievoordelen. Het is meer dan eens bewezen dat bedrijven die big data verweven in hun bedrijfsvoering beter presteren dan bedrijven die dat niet doen.

Om Big Data tot een succes te maken is het van belang de juiste vragen te stellen. Geen eenvoudige aangelegenheid, zeker omdat bedrijven niet altijd weten wat de mogelijkheden zijn.

Het team van Syscon kijkt met een frisse blik, samen met u naar uw organisatie. Wij analyseren uw bedrijfsprocessen, uw huidige infrastructuur en zetten deze af tegen de huidige én toekomstige mogelijkheden binnen de IT.

Syscon ontwikkelt al jaren samen met klanten infrastructuren en web applicaties waarbij het verzamelen van heel veel data en de analyse van deze data een belangrijke rol speelt.

Syscon maakt het mogelijk een grote verscheidenheid aan gegevensbronnen aan elkaar te koppelen, te verwerken en te analyseren. De resultaten maken wij vervolgens beschikbaar via overzichtelijke en gebruiksvriendelijke web applicaties.

Een grote verscheidenheid aan bedrijven maakt gebruik van de diensten van Syscon. Onze datacentra zijn ontworpen om grote hoeveelheden data te verwerken. De sterk beveiligde infrastructuur voldoet aan uitgebreide wet- en regelgeving en diverse certificeringseisen zoals bijvoorbeeld die van DigiD. Dit maakt ons uitermate geschikt als partner voor de financiële en overheidssector, als ook voor organisaties waar veel met gevoelige informatie wordt verwerkt.

Voor meer informatie over wat Syscon voor haar klanten betekent, kijk eens naar onze klantreferenties.

Uiteraard kunt u ook bellen met 0320 232 005 of een mail sturen naar info@syscon.nl.