Cloud Services

De cloud biedt een flexibele werkplek, waardoor u altijd en overal kunt werken. Of u nu in de trein, thuis of op kantoor zit, gegevens en applicaties zijn - via een internetverbinding - altijd beschikbaar. In nauwe samenwerking met de klant bepalen wij welke cloud desktop applicatie het meest geschikt is.

Syscon biedt u:
• een virtuele werkplek
• flexibel en gebruiksvriendelijk
• eenvoudig beheer
• snel meer capaciteit
• eigen applicaties ook in de cloud beschikbaar

goede ondersteuning

Syscon levert al jaren cloud desktop diensten waarbij vooral wordt gekeken hoe de applicaties op een veilige en gebruiksvriendelijke manier beschikbaar worden gemaakt voor de gebruikers. Het begeleiden van de klant bij het kiezen van de juiste applicaties en de daarbij behorende ondersteuning zijn hierbij een belangrijke factor.

optimale samenwerking

Syscon analyseert uw bedrijfsprocessen alsook de infrastructuur en biedt vervolgens de meest geschikte cloud oplossing. Veelal zal dit een combinatie zijn van cloud en niet cloud-applicaties zijn. De koppeling tussen beide is een hele uitdaging. Een uitdaging die Syscon graag aangaat en wel zodanig dat bedrijfsapplicaties optimaal met elkaar samenwerken. Flexibiliteit en gebruikersgemak staan hierbij voorop.

YvoDrive

eenvoudig en snel meer capaciteit

Door de inzet van de juiste cloud infrastructuur kunnen applicaties eenvoudig worden uitgerold met de specificaties en applicatiewensen van de klant. Dit is vooral nuttig bij het snel uitbreiden van de bestaande omgeving, het maken van test omgevingen of ontwikkelstraten.

Syscon ondersteunt alle soorten applicaties, van grote multiserver (Hadoop) clusters tot CRM applicaties. Alles kan geautomatiseerd, met één druk op de knop worden uitgerold.