nieuws

Syscon genomineerd voor ondernemersprijs: BKL Award

Op het jaarlijkse BKL Gala op 9 januari 2016 in het Agoratheater, strijden Marfo B.V., Toomba B.V. en Vlint om de prestigieuze BKL Trofee van het jaar 2015. Aanhangwagenbedrijf Van de Burgwal, Jim Bouwmeester Vloeren en Syscon B.V. maken dit jaar kans op de ondernemersprijs: de BKL Award.
De genomineerden zijn - na voordracht vanuit de leden van de BKL - door de Commissie BKL Trofee aangewezen. Zij hebben eveneens de selectie gemaakt voor de kandidaten voor de BKL Award. Tijdens het BKL Gala op 9 januari nemen de winnaars van beide prijzen hun welverdiende prijs in ontvangst. Binnenkort volgt meer informatie over deze bedrijven op de website van de Bedrijfskring Lelystad.

Keuze uiteindelijke winnaar BKL Trofee
De BKL leden hoeven niet meer te stemmen, maar wordt input gevraagd over de genomineerde bedrijven. Deze input is van groot belang voor het uiteindelijke oordeel van de jury. Uiteindelijk zal de jury hun keuze voor de winnaar van de prijs baseren op input van de leden en het bezoek door de BKL Trofee Commissie aan het genomineerde bedrijf. Tot ongeveer 10 december krijgen alle leden de tijd om deze input via info@bedrijfskring.nl aan de BKL Trofee Commissie te door te geven. In december zal de jury op basis van hun bezoek aan het bedrijf en de input van de BKL leden een oordeel vellen over de nummer 1,2 en 3. Van deze drie genomineerde bedrijven voor de BKL Trofee worden binnenkort bedrijfsfilms gemaakt. Deze films worden tijdens het BKL Gala getoond; daarna worden de nummers 1, 2 en 3 bekendgemaakt.

BKL Award
De drie genomineerden voor de BKL Award worden tijdens het BKL Gala nader aan u voorgesteld en ter plekke wordt er door ondernemers in de zaal gestemd. Uiteraard kunt u zich in de aanloop naar het gala al verdiepen in de genomineerde bedrijven. Binnenkort zal een link naar de websites van deze bedrijven op de BKL site te vinden zijn. Meteen na de stemming wordt de winnaar van de BKL Award bekendgemaakt.

Kaarten bestellen
Kaarten voor het feest kunt u binnenkort bestellen via www.bklfeest.nl.

terug naar pagina