technologie

Technologie zit in ons DNA.

Technologie stelt ons in staat alle uitdagingen aan te kunnen.

Private cloud
Private Cloud
Een eigen serverkluis op het internet. Het zijn uw servers en daar komt niemand anders aan. Het stelt ons in staat om maatwerk applicaties of speciale koppelingen tot stand te brengen die in een gedeelde omgeving niet werken. Dat in combinatie met een zeer hoge beveiliging en certificering. Een ideale oplosssing voor welke uitdaging dan ook!software ontwikkeling
Myfactory CRM - ERP 

CRM (CRM en marketing)
ERP (Inkoop, verkoop, voorraden, logistiek)
Productie (Productieprocessen )
eCommerce (Koppeling met webshops)
Telefonie (Koppeling met telefoon centrales)

Infrastructuur
Infrastructuur
Syscon heeft twee datacentra van waaruit alle diensten worden geregeld. Alle infrastructuur in deze datacentra is van Syscon. Er zijn periodieke audits om onze hele infrastructuur te controleren. Hierbij garanderen wij een continuïteit van 99,9% beschikbaarheid (uitgesloten gepland beheer).


Hoofd aandachtspunten zijn:
• Privileged User Access
• Network Security
• Data location
• Data segregation
• Support
• Long-term viability  

software ontwikkeling
Software Ontwikkeling
Onze software engineers koppelen grote hoeveelheden data en maken deze inzichtelijk in applicaties die uw business verder helpen.

Wij bieden support bij implementatie en omzetten van maatwerk applicaties naar speciaal voor u ontworpen private cloud omgevingen.   

Het nieuwe werken
Het nieuwe werken en BYOD
Het Nieuwe Werken is een andere manier van organiseren van het werk. Hierbij staat de mens centraal, onafhanklijk van de werkomgeving. De nieuwste technologie maakt het nieuwe werken mogelijk. Onze beheeromgeving is volledig ingericht om bijvoorbeeld het BYOD te ondersteunen en te beheren.