nieuws

Syscon ondertekend contract met Luchthaven Lelystad 21-06-2017

Contract ondertekening met Lelystad Airport

Voor de realisatie van een zorgeloos passagiersproces op het vernieuwde Lelystad Airport hebben de LVNL, KMAR, Douane, integrale dienstverlener Viggo, de toekomstige horeca/retail en Lelystad Airport een goed IT netwerk nodig. Syscon gaat hiervoor zorgen. Syscon heeft van Lelystad Airport de opdracht gekregen voor de aanleg van de basis IT infrastructuur bestaande uit o.a. de aanleg van drie datacentra, het glasvezelnetwerk en de gehele Wifi en beheersoftware in de nieuwe passagiersterminal.

Verbindende schakel

De IT infrastructuur is van groot belang voor de aantrekkelijkheid van de nieuwe luchthaven. De luchthaven wil toekomstige passagiers een snel en comfortabele reis aanbieden en zichzelf en haar partners voorzien van een goed netwerk. IT is hierin een verbindende en onmisbare schakel. “Het is een uitdagende klus door de raakvlakken met vrijwel alle deelprojecten zoals o.a. de realisatie van de terminal, torenverhoging en de aanleg van de lucht- en landzijdige infrastructuur. Goede afstemming en een heldere planning zijn hierbij essentieel” zei Maarten IJssel, directeur Syscon.

Lees meer
Workflow management is voor iedereen interessant 20-09-2016

workflow management infosessie

Ongeacht de sector waarin uw bedrijf actief is, workflow management is voor iedereen interessant. Workflows zijn in elke organisatie te vinden. Het management ervan is niks nieuws, het is hooguit een andere naam voor hetgeen onder de gebruikelijke management taken valt. In de ICT sector doelt men met workflow management vaak op de diverse software systemen die er zijn om de workflows te ondersteunen.

Tijdens de informatiesessie workflow management kwam deze thematiek uitgebreid aan bod. In dit artikel vindt u een beknopte samenvatting.
Lees meer
Workflow management (infosessie) 23-08-2016
Workflow management

Dinsdag 20 september 2016 organiseert Syscon in nauwe samenwerking met myfactory een informatiesessie over het automatiseren van diverse workflows zónder dat u daarbij hoeft in te boeten op een persoonlijke benadering. Deze vorm van professional service automation is met name interessant voor bedrijven die met tijdrovende (en foutgevoelige) administratieve processen worden geconfronteerd.

Een landelijk opererend consultancy en trainingsbureau schakelde Syscon in voor vergaande automatisering van hun workflow. Wat hier tot stand is gekomen, delen wij graag met u in de bijeenkomst van 20 september 2016. Daarnaast laten wij u kennismaken met de bedrijfssoftware die wij hiervoor hebben ingeschakeld.
Lees meer

Onze nieuwsbrief
Laat uw e-mail adres achter en ontvang tips en ideeën om zakelijk uw voordeel mee te doen.

 

laatste nieuwsberichten

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.

Skip to News

« back

next »

archief