nieuws

Workflow management is voor iedereen interessant 20-09-2016

workflow management infosessie

Ongeacht de sector waarin uw bedrijf actief is, workflow management is voor iedereen interessant. Workflows zijn in elke organisatie te vinden. Het management ervan is niks nieuws, het is hooguit een andere naam voor hetgeen onder de gebruikelijke management taken valt. In de ICT sector doelt men met workflow management vaak op de diverse software systemen die er zijn om de workflows te ondersteunen.

Tijdens de informatiesessie workflow management kwam deze thematiek uitgebreid aan bod. In dit artikel vindt u een beknopte samenvatting.
Lees meer
Workflow management (infosessie) 23-08-2016
Workflow management

Dinsdag 20 september 2016 organiseert Syscon in nauwe samenwerking met myfactory een informatiesessie over het automatiseren van diverse workflows zónder dat u daarbij hoeft in te boeten op een persoonlijke benadering. Deze vorm van professional service automation is met name interessant voor bedrijven die met tijdrovende (en foutgevoelige) administratieve processen worden geconfronteerd.

Een landelijk opererend consultancy en trainingsbureau schakelde Syscon in voor vergaande automatisering van hun workflow. Wat hier tot stand is gekomen, delen wij graag met u in de bijeenkomst van 20 september 2016. Daarnaast laten wij u kennismaken met de bedrijfssoftware die wij hiervoor hebben ingeschakeld.
Lees meer
Maak kennis met myfactory - evenement 23-05-2016


Begin dit jaar heeft Syscon de partnerrechten voor myfactory verworven. Maak kennis met de bedrijfssoftware van myfactory op 23 juni 2016.

U bent van harte welkom op deze informatiebijeenkomst.
Beschikbare plaatsen zijn beperkt. Reserveer nu!


Lees meer

Onze nieuwsbrief
Laat uw e-mail adres achter en ontvang tips en ideeën om zakelijk uw voordeel mee te doen.

 

laatste nieuwsberichten

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.

Skip to News

« back

next »

archief