nieuws

Workflow management is voor iedereen interessant 20-09-2016

workflow management infosessie

Ongeacht de sector waarin uw bedrijf actief is, workflow management is voor iedereen interessant. Workflows zijn in elke organisatie te vinden. Het management ervan is niks nieuws, het is hooguit een andere naam voor hetgeen onder de gebruikelijke management taken valt. In de ICT sector doelt men met workflow management vaak op de diverse software systemen die er zijn om de workflows te ondersteunen.

Tijdens de informatiesessie workflow management kwam deze thematiek uitgebreid aan bod. In dit artikel vindt u een beknopte samenvatting.
Lees meer
Workflow management (infosessie) 23-08-2016
Workflow management

Dinsdag 20 september 2016 organiseert Syscon in nauwe samenwerking met myfactory een informatiesessie over het automatiseren van diverse workflows zónder dat u daarbij hoeft in te boeten op een persoonlijke benadering. Deze vorm van professional service automation is met name interessant voor bedrijven die met tijdrovende (en foutgevoelige) administratieve processen worden geconfronteerd.

Een landelijk opererend consultancy en trainingsbureau schakelde Syscon in voor vergaande automatisering van hun workflow. Wat hier tot stand is gekomen, delen wij graag met u in de bijeenkomst van 20 september 2016. Daarnaast laten wij u kennismaken met de bedrijfssoftware die wij hiervoor hebben ingeschakeld.
Lees meer
Maak kennis met myfactory - evenement 23-05-2016


Begin dit jaar heeft Syscon de partnerrechten voor myfactory verworven. Maak kennis met de bedrijfssoftware van myfactory op 23 juni 2016.

U bent van harte welkom op deze informatiebijeenkomst.
Beschikbare plaatsen zijn beperkt. Reserveer nu!


Lees meer
Syscon verwerft partnerrechten voor Duitse bedrijfssoftware 30-04-2016

Na maandenlange onderhandelingen heeft clouddienstverlener Syscon uit Lelystad de prestigieuze partnerrechten voor de Duitse bedrijfssoftware myfactory verworven. myfactory ontwikkelt en levert al sinds 2002 betaalbare en gebruiksvriendelijke software op het gebied van CRM, ERP, PPS, boekhouding en e-commerce. Deze cloudoplossing is speciaal voor het midden- en kleinbedrijf ontwikkeld.

Medewerkers en klanten van Syscon zijn enthousiast. Deze beproefde, maar voor Nederland nieuwe cloudapplicatie is een enorme stap vooruit vergeleken met de bedrijfssoftware die tot voor kort werd gebruikt. myfactory is flexibel en goed aan te passen aan specifieke bedrijfssituaties en ook nog eens eenvoudig op te schalen. Via een internetverbinding kunnen medewerkers altijd en overal bij de bedrijfsgegevens.
Lees meer
Cybersecurity tips voor bewuste(re) medewerkers 11-04-2016


Bedrijven besteden veel aandacht en geld aan het beveiligen van hun data en IT infrastructuur. Dit wordt onder de aangescherpte privacywetgeving ook van hen verwacht. Echter, de gevoeligheid van een organisatie voor een datalek en/of cybercrime wordt sterkt beïnvloed door het gedrag van de eindgebruiker. Deze eindgebruiker is zich lang niet altijd bewust van de enorme invloed die hij of zij heeft op de cybersecurity van de onderneming. Wij hebben een infographic opgesteld om medewerkers bewuster te maken van de risico's en wat zij kunnen doen voor een nog veiliger IT omgeving.

Lees meer
ROC TOP Almere en Syscon slaan handen ineen voor bewuste medewerker van de toekomst 26-02-2016

Cybersecurity staat niet alleen in het bedrijfsleven hoog op de agenda. Het onderwijs is zich eveneens bewust van het belang van een goed beveiligde ICT infrastructuur én de rol van de medewerker daarin. Hoewel bedrijven technologisch veel kunnen regelen, de veiligheid van (privacygevoelige) data valt of staat met bewuste medewerkers. In dit licht is ROC TOP Almere de samenwerking aangegaan met Syscon voor het verzorgen van gastlessen over privacy en cybersecurity.

Beide partijen zijn erg positief over de samenwerking.

Lees meer
Aangescherpte privacy wetgeving stelt eisen aan de veiligheid van uw data (BKL kennissessie) 04-02-2016
In samenwerking met de Bedrijfskring Lelystad organiseert Syscon op donderdag 18 februari 2016 een kennissessie over de aangescherpte privacywetgeving en de eisen die deze wetgeving stelt aan de veiligheid van uw data. U wordt als ondernemer geacht passende maatregelen te nemen privacygevoelige informatie zo goed mogelijk te beveiligen. En wanneer een datalek zich voordoet, dient u daarvan melding te maken. Het risico op een datalek is groter dan u wellicht denkt.

Tijdens deze kennissessie licht Maarten IJssel - directeur/eigenaar van Syscon - toe wat deze aangescherpte privacywetgeving inhoudt, welke maatregelen u als onderneming kunt treffen om uw data zo goed mogelijk te beschermen en welke afspraken u moet maken met cloud leveranciers die data voor u opslaan. Hierbij wordt tevens aandacht besteed aan factoren die het risico op een datalek beïnvloeden (denk aan phishing e-mails, inzet van mobiele apparaten, wachtwoordgebruik).

We sluiten de middag af met het BKL Meeting Point waarbij onder het genot van een smakelijk hapje en drankje ruimschoots de tijd is om vragen te stellen en onderling te netwerken.

Aanmelden kan via info@bedrijfskring.nl.
Lees meer
Welzijn werkt zorgvuldig aan optimalisatie 29-01-2016
Al geruime tijd werkt Welzijn Lelystad aan de optimalisatie van de organisatie middels de inzet van tablets, in-huis kennissessies en het gebruik van softwareprogramma's als SharePoint. In dit nieuwsbericht kunt u lezen hoe de inzet van tablets werkprocessen vereenvoudigen. Veiligheid van de data staat daarbij hoog in het vaandel. Dit heeft gevolgen voor de keuze van ICT infrastructuur en het opleiden van bewuste medewerkers. De optimalisatie is een volcontinue proces en wij zijn trots dat Syscon hier een bijdrage aan levert.
Lees meer
Service Level Agreement (SLA) aangepast aan nieuwe privacywetgeving 20-01-2016
De aangescherpte privacywetgeving vraagt van alle betrokken partijen een aantal maatregelen. Om hieraan te voldoen heeft Syscon haar Service Level Agreement (SLA) aangepast. Bestaande klanten ontvangen binnenkort een SLA aangepast aan de nieuwe privacywetgeving en ook nieuwe afnemers van onze (cloud)diensten kunnen ervan op aan dat de overeenkomsten probleemloos aansluiten bij de huidige eisen van de privacywetgeving.

In de nieuwe SLA's worden standaard onze maatregelen voor preventie en bescherming van de data opgenomen, een Non Disclosure Agreement en hoe wij omgaan met de rapportage rondom een datalek.
Lees meer
Uniforme uitstraling door centraal beheer e-mailhandtekeningen 07-01-2016

Bedrijven investeren flink in een strakke uitstraling van de onderneming. Er worden enorme hoeveelheden euro's gespendeerd aan het bedrijfslogo, de juiste look-and-feel van de website en uiteraard de visitekaartjes. De marketingafdeling doet haar uiterste best om alle communicatie-uitingen op de huisstijl af te stemmen. De individuele e-mails van collega's zijn daarbij meer dan eens een doorn in het oog. Want hoe zorg je er voor dat iedereen e-mails op een uniforme manier afsluit? Het juiste logo op de juiste plek plaats? Maar ook een uniforme weergave van de functie-omschrijvingen? En gebruikt iedereen eigenlijk wel een disclaimer?

De inzet van de juiste software tool voor het centraal beheer van e-mailhandtekeningen zorgt voor uniforme en professionele uitstraling van uw organisatie...
Lees meer