referenties

Productiekosten verlagen

Wist u dat 80% van de productiekosten van uw tandenborstel bestaat uit energiekosten? Kleine verschillen achter de komma, maken bij grote productiehoeveelheden aanzienlijke verschillen. Op basis van het verleden én de toekomst heeft Syscon, met behulp van algoritmes, de Slimme Energie Meter ontwikkeld.

Case Slimme Energie Meter

HD Livestream Rally

De uitdaging: Live HD stream voor 16.000 kijkers, op een afgelegen rallycircuit zonder WiFi. De omstandigheden: 8 auto's, 16 camera's, hoge snelheden, veel trillingen en alleen het lichtste materiaal mag gebruikt worden. 

Wij gingen de uitdaging aan.

Rally Auto

Workflow Management

Hoewel productieprocessen al jaren een vergaande automatisering kennen, is dat op het gebied van gepersonaliseerde, administratieve handelingen nog zeker niet het geval. De diverse administratieve en financiële systemen communiceren niet of nauwelijks met elkaar, waardoor onnodig veel handmatige en foutgevoelige stappen moeten worden genomen.

Een landelijk opererend consultancy en trainingsbureau schakelde Syscon in voor vergaande automatisering van hun workflow.


Veiligheid, Flexibiliteit en Innovativiteit zijn de sleutelwoorden voor Syscon

Syscon heeft twee gecertificeerde datacentra van waaruit wij onze diensten aan onze klant leveren. Wij zorgen voor koppeling tussen de databronnen. En maken deze op een snelle en efficiënte manier beschikbaar in webapplicaties.
Wij kunnen 24/7 support bieden door eigen medewerkers. Een klant krijgt altijd een vast contactpersoon binnen Syscon voor support. Lijnen zijn hierdoor zeer kort en snel. Hieronder treft u een paar van onze uitdagende klanten.

Team Heiner

Uitdaging: Kantoor automatisering, Infrastructuur
Team Heiner ademt de sfeer van topzeilsport uit. Op unieke wijze worden de spanning, het avontuur en de proceskant van het wedstrijdzeilen verwerkt in mooie maatwerkprogramma’s. Syscon levert al jaren de infrastructuur en de hardware voor alle evenementen en het kantoor van Team Heiner. Hierbij ligt de uitdaging voor Syscon vooral in het feit dat overal gewerkt moet kunnen worden, ook op schepen. Daarnaast moeten er in het buitenland verbindingen gelegd kunnen worden om te werken.  

 

Luchthaven lelystad

Uitdaging: Een basis infrastructuur creëren waar alle stakeholder op de luchthaven op kunnen werken. 
Lelystad airport wil de grootste vakantie luchthaven van Nederland worden en zal op 1 april 2019 zijn deuren open voor vluchten binnen Europa.

 

Welzijn Lelystad

 

 

Uitdaging: Kantoorautomatisering, Infrastructuur, Tabletbeheer
Welzijn Lelystad richt zich op alle Lelystedelingen en zet zich in om de betrokkenheid van mensen met elkaar te versterken. Als betrokken organisatie voorziet Syscon in ontsluiting van alle lokaties en de kantoorautomatisering. Een groot aantal medewerkers werkt met tablets. Vanwege de de gevoelige informatie die mogelijk op de tablets aanwezig is, worden de tablets op afstand beheerd en gemonitord. Syscon beschikt over innovatieve software die de bescherming van persoonsgegevens garandeert.